U Srbiji predstavljamo kozmetičke preparate za kosuYODOMETICS, Sibirske kompanije «Йодометика».

Pre tri godine, sibirski naučnici iz oblasti biohemije su iskoristili svetsku metodu i najbolja otkrića i dopunili ih svojim idejama, Altajskim biljkama – stvorili su liniju čiste i prirodne kozmetike za negu i rast kose.

Naučnicima je bio cilj da stvore nešto veoma korisno, ne samo zbog lepote, već i zdravlja. Zato su proizvodi YODOMETICS – najpre kosmoceutika, a ne samo kozmetika.

Linija proizvoda YODOMETICS sa morskim jodom, algama, altajskim biljkama i PEPTIDNIM KOMPLEKSIMA su suština organske kozmetičke proizvodnje, najnovijih naučnih dostignuća i svetskih otkrića u oblasti kozmetologije.

Lepa, duga, gusta kosa i trepavice – vizit karta čovekovog zdravlja.

Zato je akcenat u liniji proizvoda usmeren na rast kose i održavanja njenog kvaliteta.

Stvoreno je 4 inovativnih proizvoda: ulje, maska, sprej za kosu, emulzija za obrve i trepavice.

Glavni i trenutni lider u ovoj liniji proizvoda je Maska za kosu. Omogućiće da kosa raste i obnavlja se ako još nemate 35 – 40 godina, kao i da je održite u visokokvalitetnom stanju, napunite je vitalnošću i spasite od gubitka ako imate više od 40 – 45 godina.

Ulje obavezno deluje u kombinaciji sa maskom ako je kosa suva ili oštećena raznim tretmanima i promenom boje. Ulje hrani umornu kosu energijom i omogućava Maski da u punoj snazi otkrije svoj regenerativni efekat.

Emulzija sa PEPTIDNIM KOMPLEKSOM takođe će u zavisnosti od uzrasta, podstaći rast ili održavanje lepote trepavica i obrva.

Sprej za rast i jačanje kose sa peptidom Capixyl – jedinstveno i efektivno sredstvo koje odmah pokazuje dejstvo na folikulima kose, hraneći folikule dlake i stimuliše fazu aktivnog rasta kose! Kosa postaje jača i zdravija!

Iz iskustva korišćenja preparata tri godine, može se reći da je bilo slučajeva rasta kose tokom primene PEPTIDNIH PREPARATA i kod ljudi uzrasta 50+

Maska, ulje, sprej za kosu, emulzija za trepavice i obrve – možete kupiti od sada i u Beogradu.

Ostale proizvode YODOMETICS (kreme, maske za predeo oko očiju i mnogo drugih) možete poručiti kod partnera kompanije “Йодометика” u internet prodavnici —-> https://econice247.com/collection/yodometics?lang=rs

Tokom dve godine poslovanja, kompanija “Йодометика” je otovrila prodajne objekte u mnogim gradovima Rusije, Belorusije i Kazahstanu. Brzi rast prodaje se dešava zbog visoke efektivnosti preparata.

Internet – izvor informacije —-> https://www.yodometics.ru/

Posetite instagram stranicu —> https://www.instagram.com/yodometics/

Posetite našu instagram stranicu —> https://www.instagram.com/yodometics_serbia/

 

Poklonite dragim i bliskim ljudima zdravlje za kosu!!!
Dostava kozmetike za kosu na Novi Beograd je besplatno, cena dostave po ostalim delovima grada u Beogradu i drugim gradovima Srbije je u dogovorusa nama ili
kurirskom službom.

Maska za kosu 75 ml
Hranljivost i oporavak.
“Arganovo ulje, bakarni tripeptid i morski jod”

 

Hidrofilno ulje 75 ml.
Za rast i jačanje kose
“Ekstrakt zostere (morskih algi) i morski jod”

 

SERUM ZA NEGU TREPAVICA I OBRVA sa 4% Capixyl TM 14 Ml

 

SPREJ ZA KOSU sa Capixyl tm 4% 75 Ml