MASAŽA

Kod nas možete probati masažu na termomasažnom ktevetu južno-korejske marke CERAGEM V3 u sklopu posete seansi plutanja.

Toplotni masažer koji je prilagođen Vašem telu će otkloniti napetost u mišićima i opustiti Vaše telo.

Nudimo Vam program od 20 minuta opuštajuće masaže.

Brz i jednostavan način da opustite mišiće i osetite olakšanje u leđima i kičmi.

Krevet za masažu – CERAGEM – napravljen je po novoj tehnologiji i korisniku pruža udobnu i kvalitetnu masažu, na početku skenira Vaša leđa i kičmu, meri dužinu i iskrivljenost i adekvatno masira i prilagođava se telu svake osobe.

U sam krevet je ugrađeno 9 kugli od prirodnog poludragog kamena žada, koji se u trajanju masaže zagrevaju i masiraju leđa. Na taj način poboljšavaju cirkulaciju krvi,otklanjaju stres i bolove u mišićima, otklanja napetost u leđima, otklanja se pritisak sa kičmenog stuba.

Ne dozvolite da Vas bol u leđima sprečava da vodite zdrav i normalan žiovt.

Masaža na termomasažnom krevetu i seansa plutanja će preporoditi Vaš organizam, dopuniti energijom i snagom, a vi ćete biti odmorniji i produktivniji.

Ne zavisno od toga da li masažu praktikujete pre ili posle seanse plutanja, Vaše telo će Vam biti zahvalno, telu je potreban magnezijum kako bi se mišići opustili. Plutajući u vodi posle kratke masaže je veoma korisno za mišiće da se lakše opuste, proizvodeći značajne promene i dugotrajnije rezultate u vašem tielu.

Plutanje nakon masaže ima blagotvorno umirujuće dejstvo na mišiće pod upalom.

Kombinacija masaže i plutanja neverovatno je opuštajuće i podmlađujuće iskustvo. Osećaćete se izuzetno opušteno i mirno. Možda ćete otkriti da bi ovo moglo biti jedno od opuštajućih iskustva koje ćete ikada imati!

Bilo kakve kontraindikacije su isključene, masažer CERAGEM ima sve neophodne sertifikate što se tiče bezbednosti.