Poklon vaučer

Poklon vaučer za floating

Poklonite jedinstven i nesvakidašnji poklon za rođendan, godišnjicu ili poseban praznik!

Poklonite seansu potpunog fizičkog i mentalnog opuštanja duše i tela i atmosferu bez gravitaije – seansa plutanja Vam pruža osecaj kao da se nalazite u majčinom stomaku. Zbog svakodnevnih obaveza, retko nalazimo slobodnog vremena za sebe. Za odmor, uživanje i izbavljanje od neprijatnosti kao što su stres, umor i nerviranje. Opustite se i počnite da se bavite razvojem kreativnih ideja za nastavak produktivnog rada.

Neverovatna mogućnost da se sklonite od gradske gužve u svet bez gravitacije, radosti i maštanja.

Plutanje će Vam pružiti duboku relaksaciju svesti i tela, obnoviti Vaša čula, otkloniti stres, dopuniti energijom za nova života dostignuća .

Zašto je praktično: Posle jednog sata plutanja imate osecaj da ste imali 3 sata kvalitetnog sna, Endorfinoterapija – obuzima Vas hormo sreće, rastvor Epsom soli veoma prijatno deluje na kožu i zglobove. Možete postići kompletnu senzornu deprivaciju kako bi podstakli preporod svesti ili odabrati odmor u bez gravitacionoj atmosferi uz omiljenu muziku.

Odmorite se sami ili usrećite svoje najbliže opuštajućom i nezaboravnom metodom.. Pokažite najbližima da mislite na njihovo zdravlje i da im želite da budu zdravi i rasterećeni.

Plutanje je metoda opuštanja, izbavljanja od stresa i oporavka snage za 60 minuta. U toku sat vremena možete opustiti mišiće i srediti misli
Plutanje pruža duboku relaksaciju i bestežinske uslove, što pozitivno utiče na fizičko i psihofizičko zdravlje.

Očekujemo Vas! Dođite i osetite duboku relaksaciju i napuite se novom energijom!

Poklon vaucer za floating

Kod nas možete kupiti poklon vaučer u slučaju da želite da obradujete dragu osobu, prijatelja ili kolegu. Odaberite program i iznenadite malim ali jedinstvenim znakom pažnje. Želite da održite dobru energiju i produktivnost među kolegama i zaposlenima?

Uvek možete poručiti poklon sertifikat za Vaše najdraže i obradovati ih na jedinstven način. Godišnjica, rođendan, slobodan dan, praznik.. Pokažite ljubav.

Obradujte svoje saradnike poklon vaučerom i uspostavite pozitivnu i prijatnu atmosferu u svom radnom okruženju sa odmornim i zadovoljnim kolegama.

Uplatu možete izvršiti preko sajta ulaskom u opciju SHOP, a vaučer će Vam biti prosleđen na mejl ili ga možete preuzeti kod nas u studiju.