Poklon vaučer

?Poklon vaučer za floating?

? Vaučer ima neograničen rok kada treba da se iskoristi.
Napisaćemo vaše čestitke na vaučeru )))))

     

Uvek možete poručiti poklon sertifikat za Vaše najdraže i obradovati ih na jedinstven način. Godišnjica (popust = godina koliko proslavljate), rođendan (popust = godine rođendanca), slobodan dan, praznik.. Pokažite ljubav.

Vaučer će Vam biti prosleđen na mejl ili ga možete preuzeti kod nas u studiju.

Kod nas možete kupit POKLON vaučer  u slučaju da želite da obradujete dragu osobu, prijatelja ili kolegu! Odmorite se sami ili usrećite svoje najbliže opuštajućom i nezaboravnom metodom. Pokažite najbližima da mislite na njihovo zdravlje i da im želite da budu zdravi i rasterećeni. Zbog svakodnevnih obaveza, retko nalazimo slobodnog vremena za sebe. Za odmor, uživanje i izbavljanje od neprijatnosti kao što su stres, umor i nerviranje. Neverovatna mogućnost da se sklonite od gradske gužve u svet bez gravitacije, radosti i maštanja.             

Poklonite seansu potpunog fizičkog i mentalnog opuštanja duše i tela i atmosferu bez gravitaije – seansa plutanja. Posle jednog sata plutanja imate osecaj da ste imali 3 sata kvalitetnog sna, Endorfinoterapija – obuzima Vas hormon sreće, rastvor Epsom soli veoma prijatno deluje na kožu i zglobove. Možete postići kompletnu senzornu deprivaciju kako bi podstakli preporod svesti ili odabrati odmor u bez gravitacionoj atmosferi uz omiljenu muziku. Pruža Vam osecaj kao da se nalazite u majčinom stomaku.

Plutanje će Vam pružiti duboku relaksaciju svesti i tela, obnoviti Vaša čula,  dopuniti energijom za nova života dostignuća.  Potpuno opuštanje mišića, zglobova i kičme.
Nadoknađivanje nedostatka magnezijuma u telu.  

Plutanje je metoda opuštanja, izbavljanja od stresa i oporavka snage za 60 minuta. U toku sat vremena možete opustiti mišiće i srediti misli. Plutanje pruža duboku relaksaciju i bestežinske uslove, što pozitivno utiče na fizičko i psihofizičko zdravlje. Opustite se i počnite da se bavite razvojem kreativnih ideja za nastavak produktivnog rada.

Želite da održite dobru energiju i produktivnost među kolegama i zaposlenima?  

Odaberite program i iznenadite malim ali jedinstvenim znakom pažnje. Obradujte svoje saradnike poklon vaučerom  i uspostavite pozitivnu i prijatnu atmosferu u svom radnom okruženju sa odmornim i zadovoljnim kolegama

Očekujemo Vas! Dođite i osetite duboku relaksaciju i napunite se novom energijom!

Uz kupovinu poklon vaučera odaberite kovertu i iznenadite dragu osobu kojoj je poklon namenjen.

Uplatu možete izvršiti preko sajta ulaskom u opciju SHOP  , a vaučer će Vam biti prosleđen na mejl ili ga možete preuzeti kod nas u studiju.