“Godišnjica braka, naše vreme ljubavi”

Da li Vam se uskoro bliži godišnjica braka?

Onoliko godina koliko proslavljate je Vaš popust na cenu od 6000 dinara za preporod u paru i 3500 dinara, ako želite da poklonite vaučer dragoj osobi.

? Vaučer ima neograničen rok kada treba da se iskoristi.

Kao i za bilo koji drugi povod, stvara se dilema, šta bi mogao biti savršen poklon za voljenu osobu?

Ljubav se pruža svakog dana i pokloni se daruju nezavisno od praznika, ali godišnjica braka predstavlja poseban dan u životu partnera. Iz tog razloga, taj dan se treba obeležiti na poseban način.

Za parove koji žele da provedu taj dan samo za sebe, u intimnoj atmosferi i potpuno opušteni – predlažemo Vam da posetite Floating studio Spokojstvo.

Idealan način da kvalitetno provedete vreme zajedno i učvrstite emocije, ne razmišljate o brigama i daleko od stresa obnovite energiju. Očekuje Vas obnova duše i tela, misli i osećanja!

Zakažite svoj termin na vreme – učestvujte u akciji “Godišnjica braka, naše vreme ljubavi” i ostvarite popust!

Zaslužili ste odmor! Ne postoji bolji način nego da provedete vreme sa voljenom osobom!

Bitno je da Vaš dan provedete zajedno, uživajte u društvu voljene osobe, prisetite se lepih momenata i radujete se novim i uzbudljivim životnim avanturama.

Ako želite odmah da rezervišete vaš termin i kupite vaučer, kliknite ovde.

Napomena:

Kako bi ste izvršili uplatu, kliknite na odeljak “SHOP”, pronađite opciju “Godišnjica braka, naše vreme ljubavi” (100 rsd) i kliknite na “add to cart”, zatim kliknite na “view cart” i pojaviće se tablica sa iznosom za uplatu. Kako bi ste izračunali vaš popust, broj godina koje proslavljate (u procentima) oduzmite od standardne cene (6000 rsd – Preporod u paru ili 3500 rsd za jednu osobu). Cifra koju ste dobili je iznos koji trebate da uplatite. Ispod naslova “quantity” će se nalaziti broj 1, umesto broja 1 ukucajte prve dve cifre od vašeg iznosa koji ste dobili.

Zatim pritisnite “update cart”. Proverite da li ste sve uradili kako je potrebno i možete kliknuti na opciju “proceed to checkout”.

Nakon vaše uplate, u naš sistem stiže informacija ako je uplata uspešno izvršena i javićemo Vam se u što kraćem roku kako bi smo vas o tome obavestili.

Vaučer vam možemo poslati u elektronskoj formi ili možete doći kod nas u studio.