FLOAT ART

Dragi umetnici!
Floating predstavlja savršen prirodni stimulans za aktiviranje inspiracije, mašte i kreativnosti!

Svi umetnici koji već imaju svoje radove na Internetu, dajemo 50% popusta na seansu floating-a kao i ponudu za izlaganje radova naslikanih nakon posete float seanse. Radove ćemo objaviti na našoj web stranici, facebook i instagram profilima.

Salvador Dali je uzimao metalnu kašiku u ruke, legao bi na kauč i stavio bi ispod ruke metalnu činiju. Onog trenutka kada zaspi, kašičica bi upala u metalnu činiju i on bi se probudio. Vizije koje bi mu se javile na ivici sna i jave često su bile njegova inspiracija za buduće slike. Seansa floating-a omogućava da se ćovekova svest duže vremena zadrži između granica spavanja i budnosti.

Radovi umetnika:

“U prostoriji za plutanje mi se pojavio osećaj da se nalazim unutar tople sfere od gela, koja me štiti od spoljašnjih uticaja. Unutar sfere je toplo, mirno, dok je oko mene buka i neprijatna atmosfera koja me uopšte ne dotiče. Koncentrišem se na unutrašnju toplinu i milinu koja obuzima čitavo telo. Osećam kako se sav umor i bol skidaju sa mene i zamenjuju se za opuštanje i smirenost…”

Link ka galeriji umetnika:

https://www.instagram.com/tomingsvet/