Rođenadanska AKCIJA

? Da li Vam se uskoro bliži rođendan ili nekome od Vaših bližnjih prijatelja ili porodice? ??

Pripremili smo za Vas savršeni rođendanski poklon!

Ne propustite priliku da obradujete sebe ili Vaše najbliže za predstojeći rođendan! Kupite poklon vaučer sa popustom jednakim broju godina koje ste Vi ili drugi slavljenik napunili!

Vaučer možete kupiti u periodu dve nedelje pre rođendana i pet dana posle, a sam vaučer ima neograničen rok trajanja.

Prilikom kupovine navedite datum rođenja.

Na vaučeru možemo napisati vaš tekst ili čestitku ))))) ?Vaučer će Vam biti prosleđen na mejl ili ga možete preuzeti kod nas u studiju.

?  Vaučer ima neograničen rok kada treba da se iskoristi.

Popust = godine rođendanca! 

Vaš rođendan je posebna prilika da prihvatite nove i pozitivne promene u svom životu. A najbolji način da ih ostvarite je sat vremnena duboke fizičke i mentalne relaksacije tokom koje ćete možda uspeti da dobijete nove i kreativne ideje, razrešiti dilemu, odmoriti telo od fizičkog pritiska i napora, odvojiti se na kratko od gradske gužve, stresa i problema i posvetiti se ličnom razvoju unutašnje harmonije i balansa.

Napravite rođendanske rezolucije!

Promenite Vašu svakodnevnicu i posvetite se sebi. U prijatnom i toplom rastvoru Epsom soli uz nalet Endorfina, želja i ambicija, kroz pozitivne misli i vizuelizaciju, otklonite brige i prepreke. Ostanite sa svojom svešću i preporodite duh i telo.

Napomena:

Kako bi ste izvršili uplatu, kliknite na odeljak “SHOP”, pronađite opciju “Rođenadanska AKCIJA” (100 rsd) i kliknite na “add to cart”, zatim kliknite na “view cart” i pojaviće se tablica sa iznosom za uplatu. Kako bi ste izračunali vaš popust, broj godina koje proslavljate (u procentima) oduzmite od standardne cene (3500 rsd). Cifra koju ste dobili je iznos koji trebate da uplatite. Ispod naslova “quantity” će se nalaziti broj 1, umesto broja 1 ukucajte prve dve cifre od vašeg iznosa koji ste dobili.

Zatim pritisnite “update cart”. Proverite da li ste sve uradili kako je potrebno i možete kliknuti na opciju “proceed to checkout”.

Nakon vaše uplate, u naš sistem stiže informacija ako je uplata uspešno izvršena i javićemo Vam se u što kraćem roku kako bi smo vas o tome obavestili.

Vaučer vam možemo poslati u elektronskoj formi ili možete doći kod nas u studio.