Očekivanja od prve seanse

Šta da očekujete od prve seanse plutanja?

Ovo pitanje nastaje kod svake osobe, kojа dolazi na proceduru sa neobičnim nazivom kao što je floating. Postoje naznake šta će se dešavati – ulazak u rastvor engleske soli, izolacija od spoljašnjih razdražujućih faktora. 

Ali šta pritom treba da se radi za vreme plutanja? 

  • Ležati bez pomeranja?
  • Pomerati se? 
  • Misliti o problemima?
  • Ne misliti ni o čemu? 
  • Kako naterati sebe da se opustite? 
  • Šta ćete osetiti?

Floating je unikatan po svojim svojstvima i efektima u toku procedure, pa jednoznačnog odgovora na ta pitanja ne postoji. Postoji bazni efekat plutanja koji nastaje bez vašeg aktivnog učešća koji predstavlja opuštanje, oporavak, skidanje stresa, otklanjanje bolova, komforna i laka osećanja u telu…

Ali postoji i unikatni, Vaš efekat, razumevanje će doći nekome posle prve seanse, druge ili treće.

Za nekoga će floating biti isključivo fizička procedura – odnosno svi procesi će se dešavati na fizičkom nivou, za nekoga će ova procedura biti psiho-emocionalna, neko će osetiti oba.

Jedno je sigurno, plutanje obnavlja unutrašnju celinu i balans divnog fizičkog i emotivnog stanja čoveka. Ono što je najprijatnije, veliki deo procesa dešava se pri pasivnom učešću, odnosno ne morate ništa da radite.

Ovo verovatno i jeste odgovor šta da radite dok plutate. Ništa. Ništa ni ne želite da radite. A sve što poželite (telo će samo reći, hoće li da se pomera ili da ležite bez pokreta, a glava će da razmišlja ili da se odmora od misli). Ne protivite se ničemu, slušajte unutrašnje želje i osećanja. Jedino što ne biste trebali da radite je da uranjate lice u slanu vodu – nije baš najprijatniji osećaj.

Prva seansa će vam otvoriti vrata u vaš unutrašnji svet.

I tako, dobro došli, Vaš unutrašnji kosmos vas očekuje!