Kontakt

Kontakt – Floating Studio

Možete nas kontaktirati putem:
Broja telefona: ☎ 0646488495 (Whatsapp, Viber) ;☎ 011 7138-710

Zakažite vašu seansu: [email protected]
Email: [email protected]

Detalji bankovnog računa: 265618031000066605 ALEXEY SHESTERIKOV PR FLOATING STUDIO SPOKOJSTVO, RAIFFEISEN BANKA

Nemojte koristiti google navigaciju, pokazuje pogrešnu lokaciju. Nalazimo se u ulici Bulevar Mihajla Pupina 135, preko puta EKO pumpe pored zgrade Zepter, u dvorištu stambene zgrade u prizemlju. U blizini se nalazi parking, 100 m od studija u ulici Bulevar Zorana Đinđića koji možete iskoristiti, a cena parkinga biće uračunata u cenu seanse.

Kontaktirajte nas

Facebook recenzije

  positive review  Top notch floating facility that gives the ultimate sensory deprivation experience, with a kind and warm staff. I felt great benefits after the second session, and my overall energy and quality of sleep improved significantly. This is something I am seriously considering of making a regular routine in my life.

  Vuk Radoičić Avatar Vuk Radoičić
  April 18, 2019

  positive review  Veoma prijatno osoblje. Odlicno za relaksaciju i opustanje.

  Mileta Filipovic Avatar Mileta Filipovic
  January 18, 2019

  positive review  Odličan način da opustite dušu i telo. Ne može se dočarati dok ne probate 😊 Divno osoblje i ambijent. Vidimo se sigurno ponovo.

  Tatjana Nikolic Ex Stojic Avatar Tatjana Nikolic Ex Stojic
  January 29, 2019

  positive review  💙 ❤ Find out something new about yourself...😉.

  Danijela Jovanović Avatar Danijela Jovanović
  October 5, 2019

  positive review  jedno lepo iskustvo 🙂 topla preporuka svima

  Jovana Gagic Avatar Jovana Gagic
  February 17, 2019

  positive review  Great for relaxation! Nice place 😄

  Jelena Jovanovic Avatar Jelena Jovanovic
  August 31, 2019

  positive review  Pravo opuštanje. Sve je novo i čisto 😊

  Jelena Maystor Yeka Kojić Avatar Jelena Maystor Yeka Kojić
  March 4, 2019

  positive review  Upravo smo se supruga i ja vratili iz studija Spokojstvo. Ovo nam je drugi put. Prvi put smo došli iz znatiželje a onda ubrzo nakon doživljaja pravog sokojstva ubrzo se vratili da ponovimo fantastično iskustvo relaksacije i uživanja samih sa sobom u najprijatnijoj tišini i doživljaju bestežinskog stanja. Svaka pohvala za sve 😊 😊 Vidimo se uskoro, ponovo!

  Srdjan Filipovic Avatar Srdjan Filipovic
  May 3, 2019

  positive review  Nestvarno lep osećaj , kao da sanjaš na javi. 😊

  Saša Obradović Avatar Saša Obradović
  November 8, 2019

  positive review  Fantastično, zdravo, opuštajuce, miran san, puno magnezijuma - Top!

  Katarina Adora Avatar Katarina Adora
  August 15, 2019

  positive review  Savršen način da opustite svoje telo, umirite svoj um i nahranite svoju dušu. Topla preporuka za sve ljude koje žele duboko opuštanje i oslobađanje od stresa i drugih negativnih stanja. Plutanje ima pozitivan uticaj na kompletno psiho fizičko stanje osobe. ✨✨✨✨✨

  Sanja Ivanovic Avatar Sanja Ivanovic
  June 2, 2019

  positive review  Divno opustajuce iskustvo, zaista smo uzivali u tretmanu!

  Tomi Lee Avatar Tomi Lee
  May 4, 2019

  positive review  A truly amazing and extremely comfortable experience. A very good way to relax and disconnect! I highly recommend it!

  Filip Hušidić Avatar Filip Hušidić
  May 23, 2019

  positive review  I had a really good experience at floating Spokojstvo, calm and relaxing. As a meditator, I have also noticed that my visions are stronger after floating...Professional studio, sensory deprivation therapy

  Richard J Oldale Avatar Richard J Oldale
  January 16, 2019

  positive review  Toplo preporucujem. Potpuno opustanje uz zvuke instrumentala. Plutate,temperatura i mirovanje ce uciniti da ubrzo izgubite svest o sopstvenom telu.

  Irena Marinković Avatar Irena Marinković
  January 25, 2019

  positive review  This was such a nice and unique experience. Since I live in a big city with a few millions of people, I needed a break from all the noise and stress of my everyday stressfull life. Floating Studio offered me this opportunity and a birthday discount (you get an age discount). 🙂 While I was floating inside, I felt so light. I was thinking about the period when I was inside my mother's body, floating in dark like that. And I relaxed. After the floating treatment, I got tea, almonds, chocolate. The music and the atmosphere was cozy. I would definitely recommend this to everyone who wants a small escape from busy Belgrade life!

  Isidora Vesnić Avatar Isidora Vesnić
  August 23, 2019

  positive review  Predobro iskustvo koje ćemo ponavljati redovno. Nalet endorfina i smejanja već u prvih pet minuta, svesno opuštanje narednih pola sata, osećaj propadanja, pa uzletanja, i onda dubok san do kraja... i sve vreme osećaj spokojstva. A dva sata nakon tretmana kao da lebdim. Za svaku preporuku! 🙂

  Lazar Pavlović Avatar Lazar Pavlović
  January 13, 2020

  positive review  Volela bih da podelim svoje iskustvo sa plutanjem. U više prilika za vreme plutanja mi se dogodilo da vidim indigo plavu boju iako sam u apsolutnom mraku. S obzirom na mir koji kapsula za plutanje omogućava, ona je savršeno mesto za meditaciju. U jogi pojavljivanje boja tokom meditacije može ukazati na podizanje svesti na viši nivo i povećanu aktivnost čakri - boja koju vidimo ukazuje na najjači rad čakre s kojom je povezana. S obzirom da mi je intuicija zaista jača nakon plutanja, čini mi se da ova boja jeste ukazivala na rad čakre trećeg oka. Pričala sam sa dva prijatelja na temu toga i oni su rekli da su tokom plutanja videli boju, crvenu. Zanima me da li je neko imao slično iskustvo?

  Mirta Urosevic Avatar Mirta Urosevic
  August 21, 2019

  positive review  Unique place in Belgrade. High quality service, affordable prices, friendly staff and above all very clean place. If you want to relax and forget about your problems for a while, this place is for you! I strongly recommend it.

  Pascal Durand Avatar Pascal Durand
  April 14, 2019

  positive review  Divno iskustvo, prelep ambijent, za svaku preporuku!!! 5* za Marinu!

  Jovana Joksimovic Avatar Jovana Joksimovic
  February 3, 2019

  positive review  Great experience! Relaxation on the highest level, you float in the dark, lying in the salty water which keep your body on the surface, and you can just concentrate on your inner feelings, thoughts, meditation... slowly getting rid of useless thoughts, calming your mind and body. After a séance of floating and relaxation you feel new energy in your body, your mind is totally clear and ready to go forward in this busy and dynamic world! 👍 thumbs up 👍

  Nikiforova Katya Avatar Nikiforova Katya
  September 1, 2019

  positive review  Bila sam u float tanku i bilo je top. Sve je čisto i lepo, a ljudi su divni i ljubazni🙏🏻🌊

  Ana Čović Avatar Ana Čović
  May 10, 2019

  positive review  Odlican spa centar za restart...Danasnji tempo zivota,ne ostavlja vremena za predah,zato,birajte mudro,odvojite vreme za odmor duse i tela..Neopisiv dozivljaj! Profesionalna usluga u prijatnom i lepom abijentu. Moja iskrena preporuka!🙂

  Mihaela Makaji Avatar Mihaela Makaji
  January 31, 2019

  positive review  Perfektan osecaj posle tretmana, prelep ambijent i ljubazno osoblje Marina i Aleksej. Za svaku preporuku.! Treba probati da bi doziveli taj osecaj.

  Srdjan Vasic Avatar Srdjan Vasic
  February 21, 2019

  positive review  Sam ugođaj je daleko veći od očekivanog. Besprekorna higijena i ljubazno osoblje. Zahvalan sam Marini na prijatnosti i sjajnom domaćinu, a Alekseju na hrabrosti da iz Novosibirska dođe u Beograd o otvori ovakav centar.

  Rodoljub Ilic Avatar Rodoljub Ilic
  January 15, 2019

  positive review  Odlicna usluga. Odlicno za relaksaciju tela i uma.

  Snežana Jović Avatar Snežana Jović
  January 23, 2019

  positive review  The sensory deprivation tank was an absolute treat 🙂

  Ognjen Obućina Avatar Ognjen Obućina
  May 23, 2019

  positive review  Great place and beautiful floating experience. I would highly recommend it!

  Maja Ostojic Avatar Maja Ostojic
  May 13, 2019

  positive review  Prijatan ambijent, ljubazna Marina, zanimljivo iskustvo, i posle svega miran san 😊

  Sanja Zeljkovic Avatar Sanja Zeljkovic
  August 14, 2019

  positive review  Odlična usluga, prijatno mesto, tretman je savršen za opuštanje kao i masaža. Topla preporuka svima ko želi da se opusti i da isproba nešto novo.

  Oki Okica Avatar Oki Okica
  January 25, 2019